[SK] Objavovanie Krymu s botanikom

[SK] Objavovanie Krymu s botanikom

Ústav ekológie lesa SAV s podporou Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave pripravujú 13. 12. 2018 vedeckú kaviareň s Ing. Liborom Ulrychom, PhD., zo Štátnej ochrany prírody SR, B. Bystrica od 16.00 do 17.30 h, v reštaurácii U Alexa (pivárni), nám.SNP 36, Zvolen.


Pozývame záujemcov objavovať spolu s botanikom Liborom Ulrychom druhovú pestrosť rastlín Krymu. Priblíži lokality, ktoré navštívil. Jednotlivé druhy rastlín zachytil fotoaparátom,
snímky prinesie so sebou. Úvodom svojho vystúpenia načrtne geografické, geologické, klimatické a ekologické podmienky Krymského polostrova. Nadväzovať bude rozprávanie o navštívených lokalitách s opisom nájdených druhov rastlín. Diskusia nebude chýbať. Občerstvenie je pripravené. Vstup je voľný, vítaní sú laici i odborníci.


Info: tel. 045 5241 111.
Organizátorom je Ústav ekológie lesa SAV. Podujatie podporila Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke,potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave.
Akcia bude zadokumentovaná – fotografovaná na účely propagácie pracoviska Ústavu ekológie lesa SAV a fotografie budú zverejnené na webovom sídle organizácie.

Vyhotoví sa videozáznam, ktorý bude slúžiť výlučne na archívne účely ÚEL SAV.

Informačný leták na stiahnutie TU!